HAHA BÖRJAR GARVA VARJE GÅNG JAG SER DEN"HÅLL KÄFFTEN CLAUDIA! HÅLL! KÄFFTEN!" haha

HAHAH JAG VET ATT ALLA HAR SETT DEN HÄR


"Lars-oloof lars-olof sluta upp det där nu sluta upp lars-olof helvetteeeee!" HAHA asså jag dör och "Helvette lars-olof vet du vad du är lars olof! du är en ninjaa..."

en bortglömd ängel


jag vill göra något!!

nån som ser det här ring mig! seriöst känner mig som en liten tönt som bara sitter hemma! OMG

jag måste seriöst typ gå ut nu!


med hanna och fanny

hej på er nu sitter jag hos pappas kompis typ som kände varann sen dom var små :P dom sitter och tittar på matchen och jag och hans barn HAHA. nej men dom heter hanna och fanny :D vi sitter och äter godis men jag har inte så mycket och säga nu så puss på er! :) ♥


nu går jag ut!


mina naglar (jag ser jätte sminkad ut på bilden för det är så mörkt här inne)
haha inte beredd :O


naglar

nu ska jag ta och måla naglarna lägger upp bild på hur det blev sedan!

bara tänker på den här låten idagLay where you're laying, don't make a sound
I know they're watching, they're watching


ostbågar är nya trenden :O


sitter och smaskar på ostbågar och tänker på hur länge sen det  var jag åt det! asså minst ett år sen. man tycker typ att det är äcligt men det är ju faktiskt gott :P och så dricker jag cola,hehe. det är faktiskt lördag. snart så ska jag till lilla pappa men jag måste duscha,sminka och fixa mig först. nu ska jag skära anannas bitar! love it! det är nog den godaste frukten enligt mig. juste,tycker ni att jag ska göra vidioblogg sally sa det,mohaha. Puss på rumpan!♥


osminkade mig!


Hos sally

hej på er nu sitter jag hos sally bally och bajsar jag sov här så jag har inte bloggat men hejdå på er!

engelska

hej nu sitter jag i skolan men johanna och vi ska ha engelska typ om 5 min. tråkigt -.- men vi skippar ju iaf! svenskan eftersom vi ska till fritidsgården. tänk att det fortfarande finns folk som går dit. pinsamt!
puss på er♥

haha


pink lips

hej på er nu sitter jag hemma och är typ klar,väldigt ovanligt. brukar aldrig vara klar så här tidigt,jag börjar kvart över idag. okej men vi hörs senare på dagen. idag så kör jag på rosa läppar! mjaow :P


minnen<3


pälsmössor är så sjukt fula!

vad tycker ni? hiss eller diss? jag tycket iallafall att dem är sjukt fula. jag kan förstå pälsjackor och så men pälsmössa?


fredag imorgon

Hellu, i am back! jag har ingen bra ursäckt till varför jag inte bloggade bara att jag aldrig kan ha en blogg för jag orkar aldrig uppdatera,haha.men somsagt jag ska börja uppdatera för att jag tycker ju det är kul och så men förvänta er inte något! i am seriös mohaha. idag så har jag varit med marion i forum vi åt på tacobar! (kärlek) imorgon så är det fredag och vi ska till fritidsgården på besök mycket trevligt. eller inte. men man slipper iallafal lektioner. kommer ihåg tiderna asså, ojojoj när man var ung och satt på gården och töntade sig. med marion, det var tider det. fast det var mysigt då brydde man sig typ inte om vad folk sa, man brydde sig inte om kläder och sådant. men imorgon så blir det en rätt så normal dag. nu ska jag göra något annat puss på er alla!


smörgåsrån

hej på er. har inte bloggat i helgen orkade helt enkelt inte :P nu sitter jag och kollar på top modell och äter smörgåsrån HAHA melon och iskaltvatten :P asså mjaow alla älskar rån! men nu ska jag fortsätta att kolla på top modell btw var inte alla almänt tråkiga den här säsongen?


Asså sluta!

Hej,haha ja rubriken. Det är så att det är typ några barn i skolan som följer efter mig och marion. (dom läser säkert min blogg) HAHA men dom är iallafall så himla jobbiga dom bara följerefter oss hela tiden. Aja idag så har vi haft prov i matte och franska. båda proven gick ganska så bra faktiskt. nu sitter jag typ och pratar med någon kille från frankrike på facebook! HAHA men det är ju bra träning för franskan aja puss :)


världens mysigaste låt


RSS 2.0